keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Doctor Who: A Good Man Goes to War

Doctor Who:n kuudennen kauden seitsemäs jakso. Kauden muiden jaksojen arvostelut löytyvät täältä.

Marko Ikäheimo


Ihan aluksi: yay Rory, jolla on alussa oikein kunnon hero moment. Siinä ei paljon yksi cybermenien armeijakunta paina, kun viimeinen sadanpäämies pistää Tohtorin kanssa tuulemaan. Amyn todellinen kohtalo selviää jakson alussa ja sankarimme keräävät melkoisen armeijan lähtiessään häntä pelastamaan.

Ja sitten törmätäänkin jakson ongelmaan. Tässäkö se Tohtorin suurin hetki ikuna nyt oli? Pahainen komppania solttuja ja muutama Moffat-tyylin hirviö, jotka ovat kyllä nekin tällä kertaa perusidealtaan vähän tyhmiä. Herttinen sentään, kymmenes tohtori sentään pisti koko maapallon hinausköyteen ja raahasi sen Tardiksella läpi valovuosien takaisin omalle paikalleen!

Loppuivatko rahat kesken? Surkeasta sotilassakista tuli melkein mielikuva, että nyt kyllä Moffat kettuilee ihan tarkoituksella BBC:n budjettileikkauksille. Ihan tuli samanlainen olo, kun JMS ehdotti The Lost Talesin ekstroissa, että seuraava Babylon 5-julkaisu voitaisiin toteuttaa sukkanukeilla.

No, River Songin taustasta sentään saatiin tärkeä paljastus eikä tämä kausi vielä ole kuin puolessa välissä. Esimerkiksi kihelmöisi tietää , mitä ihmettä kauden ensimmäisessä jaksossa oikein loppujen lopuksi tapahtui. Seuraavaa jaksoa sitten odotetaankin muutama kuukausi. Ainakin sen nimi on lupaava: " Let's Kill Hitler".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti