maanantai 19. toukokuuta 2014

Flash -televisiosarjan traileri

Marko Ikäheimo

Yritin aikoinaan katsoa Teräsmiehen nuoruudesta kertovaa televisiosarjaa Smallville, mutta se tyssäsi melko alkuunsa. Sarja oli melko pitkälle hymytön Buffy, vampyyrintappaja, eikä tämä ollut edes sen suurin synti. Käsikirjoittajien mielestä oli oikeasti hyvä idea, että sarjassa ei koskaan kunnolla tunnustettu Clark Kentin ja kumppanien olevan supersankareita.

Tällainen kainostelu tuntuu lievästi sanottuna kummalliselta. Vähän sama kuin joku värkkäisi Edgar Rice Burroughsin klassisista Mars-kirjoista elokuvan, eikä markkinointimaterilla mainitsisi kertaakaan tapahtumien sijoittuvan Marsiin.

Ai niin, sekin on jo tapahtunut.

Smallvillen pykäissyt televisioyhtiö, CW, on myöhemmin tuottanut DC:n Vihreään nuoleen perustuvan sarjan Arrow, joka on ilmeisesti päässyt röykkyisen alun jälkeen melko hyvään vauhtiin.

Nyt CW on julkaissut viitisen minuuttia pitkän trailerin Flashista, ja pentele vieköön, se näyttää todella hyvältä. Tällä kertaa ei turhia kursailla supervoimien tai supersankaripukujen esittelyjen kanssa. Tässä versiossa Barry Allenin voimien alkulähde on säilytetty alkuperäisenä, tosin silver age -tyyppinen "salamanisku laboratoriokemikaaleihin" ratkaisu on tällä kertaa hieman vähemmän sattumanvaraisen tuntuinen. Trailerin perusteella vaikuttaisi jopa, että samassa rytäkässä on aukaistu ovi monien muidenkin superolentojen (tai "metaihmisten", kuten heitä DC-universumissa nykyään kutsutaan) ilmaantumiselle.

Flashissa näyttäisi trailerin perusteella olevan aineksia CW:n mielenkiintoisimmaksi supersankarisarjaksi. Jään odottamaan, onko näille sarjoille tyypilliset saippuasarjaelementit saatu pidettyä kurissa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti