lauantai 19. joulukuuta 2015

Mission log supplemental 22 - Will Wheton

Marko Ikäheimo

 

Mission Log on podcast, jossa käydään Star Trek -jaksoja lävitse hyvin suurella paneutumisella. Mutta tästä enemmän joskus myöhemmin. Tällä kertaa mielenkiinnon kohteena on otsikossa mainittu podcastin jakso, jossa haastatellaan Will Whetonia.


Voinen kohtuullisen rehellisesti sanoa, että Whetonin esittämä Wesley Crusher ei ollut aikoinaan suosikkini Star Trek: The Next Generationin henkilöhahmoista. Täytyy tosin todeta, että nyt varttuneemmalla iällä katsoessa hän ei tunnu lainkaan yhtä ärsyttävältä.

Suuri kunnia tästä ärsyttävyyden häviämisessä kuuluu hänen lukemilleen äänikirjoille, joista muutamaan olen ostanut Audiblesta. Wheton on oikeasti huikean hyvä eläytyessään kirjojen tapahtumiin ja hahmoihin. Hän tekee hyvää työtä jopa humoristisia kirjoja lukiessaan, mikä ei ole aivan vähäinen suoritus.

Vaikka olen ollut jo aikaisemminkin melko myötämielinen Whetonia kohtaan, viimeistään tämän Mission Login jakson kuuntelemisen jälkeen aloin fanittamaan häntä toden teolla. Wheaton on niin totaalisen häpeämätön nörtti, että hänelle ei voi olla lämpeämättä. Jaksossa pohditaan hyvin syvällisesti useita henkilökohtaisesti tärkeitä Star Trekin jaksoja ja käydään muutenkin lävitse muutamia Whetonin kokemuksia sarjan tekemisestä. Jotkut näistä kokemuksista ovat melko rankkaa kuunneltavaa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti