tiistai 8. huhtikuuta 2014

Bill Mumyn haastattelu startrek.com -sivustolla

Bill Mumyn haastattelu startrek.com -sivustolla: http://www.startrek.com/article/bill-mumys-actor-in-space-hat-is-back-on

Marko Ikäheimo


Vanhojen suosikkien kuulumisista on aina mukava lueskella, erikoisesti jos näillä näyttäisi menevän kohtuullisen hyvin. Babylon 5:n suosikkihahmojani oli Lennier, jolle sarjan lopussa tehtyä kurjaa temppua en ole vieläkään oikein antanut JMS:lle anteeksi. Joka tapauksessa Lennieriä näytelleellä Bill Mumyllä näyttäisi olevan hommat ihan reilassa.

Mumy vääntää musiikkia täyttä päättä ja tekee taas vaihteeksi roolityön avaruusoopperassa. Space Commad: Redemption on useiden sukupolvien yli ulottuva eeppinen tarina avaruuden valloituksesta, ja vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta tuttavuudelta sinällään. Kaltaisiani vanhoja Babylon 5 -nörttejä tietysti lämmittää myös tieto, että Bill Mumyn ohella sarjassa näyttelee myös Mira Furlan, eli B5:n Delenn. Kunhan eivät ole Bruce Boxleitneriä vielä mukaan palkanneet, siitä voisi tulla ongelmia.

Mukavaa oli myös huomata, että Star Trekin virallisella kotisivulla julkaistussa haastattelussa voitiin jutella ongelmitta myös näyttelijän Babylon 5 -ajoista. Aikoinaan tällainen ei olisi tullut kuuloonkaan, niin tarkat rajalinjat sarjojen faneilla oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti