maanantai 31. maaliskuuta 2014

Kutsu Kalaksikukon Atorox-raatiin 2014

Marko Ikäheimo


Yksi varmoista kevään merkeistä, eli tämänvuotisten Atorox-ehdokkaiden lista on taas julkaistu. (http://www.tsfs.fi/atorox/ehdokkaat/2014/). Tällä kertaa tarjolla onkin aimo valikoima, eli 30 novellia.

Nyt onkin sitten aika ruveta keräilemaan Atorox-äänestysraateja kokoon. Periaatteessa suoraankin voi ilmoittautua äänestäjäksi, mutta Atoroxin järjestäjät varmaankin arvostaisivat, jos joku muu tekisi edes osan hallinnollisesta työstä heidän puolestaan. Niinpä esitän tässä Kalaksikukon puolesta kutsun halukkaille lukijoille osallistumaan KK:n omaan äänestysraatiin.

Ilmoittautuminen onnistuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kalaksikukko(at)gmail.com. Raatiin ilmoittautuneet saavat tunnukset verkkoarkistoon, josta löytyvät kaikki ehdolla olevat novellit sähköisessä muodossa. Tässä on tarjolla myös loistava läpileikkaus viime vuonna julkaistujen SF-novellien parhaimmistosta. Ei mitenkään erioisen huono diili. Ainoa vaatimus raatilaiselle on, että hän sitoutuu myös lukemaan jokaisen ehdolla olevista novelleista.

Ilmoittautumisaikaa on 6.4. asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti