maanantai 5. tammikuuta 2015

Podcast-esittely: Maltin on Movies

Marko Ikäheimo


Melkein yhtä paljon kuin elokuvia minä rakastan kuunnella sitä, kun asioista jotakin ymmärtävät keskustelevat niistä. Tähän tarpeeseen minulle sopii kuin nakutettu uusi podcast Maltin on Movies.

Podcastissa ilmeisesti varsin kuuluisa elokuvakriitikko Leonard Maltin keskustelee koomikko Baron Vaughnin kanssa erityyppisistä elokuvista ja muista alan ilmiöistä. Tähän mennessä on keskusteltu muun muassa elämänkertaelokuvista, eli näyttelijöiden läpimurtokodeista is Matthew McConaugheystä.

Yksittäisessä jaksossa esitellään yleensä kolme elokuvaa: klassikko, hutilyönti ja hieman aiheettomasti vähälle huomiolle jäänyt. Tämä rakenne luo podcastille luontevan rungon, josta on hyvä tarpeen vaatiessa poiketa.

Maltin on Movies ponkaisi kantalaakista suosikkipodcastieni joukkoon. Juontajat tietävät mistä puhuvat ja aiheet ovat olleet erittäin mielenkiintoisia. Podcast ei ole myöskään mitenkään ylettömän ryppyotsainen. Molemmatt juontajat ovat erittäin kokeneita esiintyjiä, mikä kuuntelukokemuksesta hyvin miellyttävän. Podcastin kielenkäyttö on myös hyvin sivistynyttä, mikä tekee ajoittaisista lyttäyksistä sitäkin hykerryttävämpiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti