perjantai 11. marraskuuta 2011

Snow White and the Huntsman -elokuvan traileri julkaistu

Marko Ikäheimo


Viime aikoina on väännetty uusia elokuvaversioita melkein sadusta kuin sadusta. Nyt näyttää olevan vuorossa Lumikin tarina, jonka ensimmäinen traileri on julkaistu.

Tällä kertaa seitsemän kääpiötä on jätetty suosiolla pois sotkemasta, ja ilkeä kuningatar on nostettu keskeisempään rooliin. Lumikkikaan ei taida pahemmin leningissä ehtivän aikaansa viettää, vaan pikemminkin laukkailee sotisovassa sotajoukkojaan johtaen. No, aktiivisemmat roolit naisille eivät ole koskaan pahasta.


Kuten elokuvan nimestäkin käy ilmi, myös metsänvartijan hahmo on saanut lisää syvyyttä. Ilmeisesti hänestä on tehty jonkinlainen kaitsija ja opastaja Lumikin tiellä kapinajohtajaksi. Eihän siinä sinälläään mitään, mutta mitä kummaa kirves Kung Fu:a metsänvartija oikein trailerissa esittää?

Sitten paras, tai ehkä tässä tapauksessa pahin, viimeiseksi. Charlize Theron pahana kuningattarena vaikuttaa äärimmäisen tehokkaalta ilmestykseltä. Theronin karismaattinen roolisuoritus tulee olemaan se syy, miksi tämä elokuva kannattaa aikanaan katsoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti