tiistai 7. elokuuta 2012

Comic Rocket -sivusto nettisarjakuvien harrastajille

Marko Ikäheimo


Verkosta löytyy roppakaupalla todella laadukkaita nettisarjakuvia. Moneen sarjakuvaan on kerääyntynyt jo niin paljon materiaalia, että niiden seuraaminen alkaa olla melko tuskallista. Monenlaisia kirjanmerkki- ja välilehtivirityksiä on tullut kokeiltua, mutta niiden kanssa menee pakka sekaisin ennemmin tai myöhemmin.

Comic Rocket -palvelu pitää kirjaa seuratuista nettisarjakuvista lukijan puolesta. Ilmaiselle sivustolle luodaan tunnukset ja hakutoiminnolla lisätään kiinnostavat sarjakuvat henkilökohtaiseen hakemistoon. Näitä linkkejä klikkaamalla pääsee sarjakuvan normaalille sivulle, jonka yläreunassa on Comic Rocketin työkalupalkki. Palkin nuolilla liikuttaessa tieto viimeksi luetusta sivusta tallentuu palveluun. Lisäbonuksena sivustolta näkee, onko omiin sarjakuviin tullut uutta sisältöä. Mikä parasta, Comic Rocket näyttäisi toimivan kaikilla selaimilla. Tosin iPadissa työkalupalkki sei kulje mukana ruutua vierittäessä, mutta tämä on lähinnä kosmeettinen haitta.

Vihdoinkin voin aloittaa turvallisin mielin lukemaan esimerkiksi Calvin and Hobbes -arkistoa alusta ilman eksymisen pelkoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti