torstai 29. syyskuuta 2011

Doctor Who: The Girl Who Waited

Doctor Who:n kuudennen kauden kymmenes jakso. Kauden muiden jaksojen arvostelut löytyvät täältä.

Marko Ikäheimo


Nyt on vuorossa Amyn hero moment. Amyn hahmo on yleensä varsin huoleton ja valoisa, mutta nyt otetaan kovat aseet käyttöön.

Alussa näyttää siltä, että luvassa on taas kerran formaattijakso. Tohtori kumppaneineen eksyy planeetalle, jossa kulkutaudin vuoksi on turvauduttu äärimmäisiin järjestelyihin. Parin väärinkäsityksen jälkeen Amy onnistuu järjestämään itsensä rinnakkaiseen aikavirtaan, eikä pelastustoimet mene ihan putkeen. Tohtori ei osu Tardisilla koskaan aivan tarkalleen maaliinsa, eikä niin käy tälläkään kertaa. Jakson nimestä voitte arvata, mikä tällä kertaa on tuloksena.

Taas kerran saamme muistutuksen siitä, että Tohtori ei ole ihminen. Tarpeen vaatiessa hän pystyy tekemään vaikeitakin päätöksiä. Tällä kertaa se päätös kyllä jää Roryn harteille.

Loppuratkaisu on ehkä hieman tavanomainen. Se ei kuitenkaan haittaa ylettömästi, sillä päähenkilöiden reaktiot ovat kohtuullisen siloittelemattomia. Mukava pikku jakso, jossa ei efekteillä pröystäillä. Tunnesisältöä onkin sitten siitäkin edestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti